Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru ficateii de pui inveliti in bacon:
Ficatei de pui
Felii de bacon
Sare si piper, dupa gust
5-6 catei de usturoi
Ulei
Mod de Preparare: Curatam si spalam ficateii, dupa care ii lasam la scurs intr-o strecuratoare. Baconul de preferat este sa il cumparati gata feliat, astfel feliutele sunt egale si subtirele, daca nu il feliati dumneavoastra cat mai frumos. Luam cate o feliuta de bacon, punem cate un ficatel pe un capat al baconului si incepem sa infasuram, dupa care infigem in ficatel cate o scobitoare. Luam o tava, o stropim cu putin ulei, aranjam ficateii in tava, condimentam cu sare si piper, dupa gust, stropim ficateii cu putin ulei, presaram printre ficatei cateii de usturoi curatati si taiati feliute, in prealabil si dam tava la cuptorul incins pentru 25-30 minute. Dupa ce baconul capata o culoare rumenie, scoatem ficateii din cuptor si ii servim atat calzi langa orice fel de garnitura dorim, ori reci ca aperitiv.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.