Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 vinete,
4 dovlecei,
4 roșii,
400 g grâu fiert,
o ceapă,
doi ardei roșii,
un ardei galben,
o legătură de mărar,
sare, piper,
untdelemn
opţional, smântână.
Mod de preparare: Vinetele se spală, se taie în două părți egale și se scobesc de miez. La fel se procedează și cu dovleceii. Roșiilor, mai tari, li se taie căpăcelul și li se scoate miezul. Se lasă la scurs un sfert de oră. Între timp se prepară umplutura. Grâul fiert se dă prin mașina de tocat. Într-o tigaie se călește ceapa, împreună cu ardeii mărunțiți. Apoi totul se amestecă și cu grâul fiert și se adaugă mărar tocat. Se condimentează după gust. Legumele se umplu cu această compoziție. Se ia un vas termorezistent și se unge cu puțin untdelemn. Se pun dovleceii și vinetele umplute și se dau la cuptor, la foc moderat, pentru aproximativ un sfert de oră. După aceea se pun și roșiile.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.