Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 450 g zahar pudra, 5 albusuri, 500 g nuci macinate, 2 lingurite scortisoara, 2 cl visinata, zahar, pudra pentru planseta.
Mod de preparare: Intai se bate albusul cu zaharul pudra si se pun deoparte 3 linguri cu varf de bezea. In restul de bezea se incorporeaza nuci, scortisoara si visinata, iar aluatul nu trebuie sa fie lipicios (se mai pot adauga nuci);
Cu ajutorul unei folii transparente se intinde o foaie de aluat pe planseta pudrata cu zahar. Se taie stelute si se aseaza in trei tavi tapetate cu hartie;
Se ung cu albus si se coc 25 min la 140 grade Celcius. Fundul trebuie sa ramana relativ moale.
Adina va doreste “Pofta buna!”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.