Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cana de zahar brun,
2 cani de apa,
2 cani de faina,
1 lingurita scortisoara
6 linguri margarina
3-4 linguri de gem,
1/2 de cana de nuci pisate,
1 praf de copt
lingurita de bicarbonat stins,
3-4 linguri de cacao,
esenta de rom,
sare.
Topingul:
1 cana zahar brun
100 g margarina
3 linguri de sirop
1 / 4 pahar miez de nuci prajite,tocate
4 banane copte, taiate in felii groase
Mod de Preparare: Mai intai se face topingul, deorece aceasta prajitura se face invers ca de obicei si prima data se aseaza topingul apoi blatul. Se pune margarina intr-o cratita pe foc mic, se adauga zaharul si se amesteca bine. Se toarna amestecul inr-o tava de tort rotunda. Se imprastie peste amestec, nucile, apoi bananele, apasand usor si sa acopere toata suprafata tavii. Se amesteca faina, praful de copt, scortisoara si sarea. Se bate margarina cu zaharul pana devin cremoase. Se adauga si vanilia, apoi apa, alternativ, si se amesteca bine dupa fiecare adaugare. Se toarna peste banane. Se coace aproximativ 1 ora. Se lasa sa se raceasca apoi se intoarce invers si se taie bucati.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.