Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pahar orez
1 varza
2 cepe
1 pahar untdelemn
6 ardei grasi
1 kg rosii
1 pahar smantana
500 g carne slaba de porc
1 cana supa de carne
1 lingura pasta de rosii
1 lingurita pasta de ardei
piper, sare, cimbru
Mod de Preparare: Cepele si carnea se toaca, in apoi se pun în 2-3 linguri ulei, la calit. Orezul se spala si se pune la fiert. Varza se toaca marunt (daca e acra se spala bine în 2-3 ape, sa se desareze). Când a fiert orezul, se clãteste si, scurs bine, se pune peste carnea tocata. Se amesteca cu pasta de rosii si ardei, se sareaza si se pipereaza. Se taie rosiile si ardeii felii. Pe fundul cratitei se pune restul de untdelemn, o parte din rosii si ardei si un strat de varza. Urmeaza un strat de carne cu orez, rosii, ardei, putin cimbru, iar varza, carne si tot asa pana se termina; ultimul strat este de varza, ardei si rosii. Se toarna supa, smantana, se da la cuptor, acoperit, sa se coaca si sa se caleasca varza aproximativ 1 ora.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.