Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr biscuiti traditionali (populari; se gasesc vrac in magazine)
200 ml lapte gras (puteti folosi orice fel de lapte sau chiar apa in zilele de post)
200 gr margarina (sau unt)
100 gr nuci (taiate cu cutitul marunt)
275 gr rahat turcesc (taiat cubulete)
50 gr stafide
3 linguri de cacao
120 gr zahar tos
Esenta de rom
Fulgi de cocos (pentru ornat)
Mod de Preparare: Rupem biscuitii cu mana, taiem rahatul cubulete, taiem si nuca si le amestecam intr-un castron. Prepar un sos din lapte, zahar, margarina, cacao, esenta de rom. Cand ingredientele sosului s-au dizolvat si a dat in clocot opresc focul si adaug stafidele. Las acest sos sa se racoreasca putin, apoi il adaug peste biscuiti. Amestec bine toate ingredientele. In doua forme de chec adaug folie de plastic, presar nuca de cocos, apoi presez compozitia obtinuta in cele doua tavi. Acopar cu folia si dau la frigider pentru 4-5 ore.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.