Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 foi mari de napolitana
300g nuci macinate
3 linguri pline cacao
400g lapte condensat
200 ml lapte
esenta de rom
Mod de Preparare: Intr-o craticioara se amesteca laptele condensat cu nucile si pudra de cacao. Se toarna treptat laptele, se omogenizeaza. Compozitia se tine pe foc potrivit, amestecand usor si continuu pana se ingroasa. Se lasa sa se racoreasca putin si se adauga esenta de rom. (Crema rezultata are gustul unei ciocolate amarui cu nuci - deci cu aroma si gust pronuntat de cacao si nu prea dulce; pentru varianta mai dulce se mai adauga in jur de 50~100g de zahar sau dupa preferinta.) Se intinde 1/3 din compozitie pe o foaie de napolitana, se acopera cu a doua foaie, se preseaza usor. Se repeta operatia si cu restul de crema si foi. Se taie in bucati cu un cutit f. bine ascutit.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.