Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg brânză dulce de vaci;
250 ml smântână;
6 ouă;
250 g zahăr;
6 linguri de gris;
1-2 plicuri budincă de vanilie;
1 plic praf de copt;
coajă de la 1 lămâie;
5 pliculeţe zahăr vanilat;
150 g stafide;
Mod de preparare: Pentru pasca fără aluat se amestecă mai întâi brânză cu zahărul, zahărul vanilat, coajă de la lămâie, praful de budincă şi praful de copt, smântână, grişul, stafidele, gălbenuşurile de ou şi albuşurile bătute spumă. Dacă brânză este prea moale se mai poate adăuga gris. Se tapetează o formă rotundă de tort cu hârtie de copt, se toarnă compoziţia şi se băgă la cuptor. Se lasa aproximativ o oră la copt. Pasca fără aluat se lasă la răcit în tavă, se pudrează cu zahăr şi se taie când s-a răcit de tot.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.