Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
coaste de miel,
două cepe,
2 cartofi,
2 dovlecei,
2 căţei de usturoi,
două linguriţe de cimbru
două linguriţe de rozmarin,
3 linguri de ulei de măsline,
câteva roşii cherry,
sare,
piper,
două linguri de apă.
Mod de Preparare: se încălzeşte cuptorul la 200 de grade. Se pisează usturoiul şi se freacă bine cu puţină sare şi un pic de piper. Se amestecă cimbrul şi rozmarinul cu o lingură de ulei de măsline, se adaugă jumătate din amestecul de usturoi şi se lasă deoparte. Se asezonează mielul cu sare şi piper. Se încălzeşte o lingură de ulei de măsline într-o tigaie şi se frig coastele 3-4 minute pe fiecare parte, apoi se scot şi se lasă deoparte. Se pune ultima lingură de ulei de măsline în tigaie şi se sotează ceapa tăiată mărunt, cartofii şi dovleceii feliaţi, apoi roşiile. Se adaugă apa şi amestecul de cimbru, rozmarin şi usturoi. Se transferă legumele într-o tavă, iar peste ele se pun coastele unse cu restul de usturoi. Se ţine tava în cuptorul fixat la treapta 1 cam 25 de minute.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.