Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente primul strat:
4 oua
150 g zahar
2 plicuri de zahar vanilat
3 linguri faina
600 g branza de vaci data prin sita pentru o textura mai cremoasa
100 g stafide
Ingrediente stratul 2:
4 galbenusuri
150 g zahar pudra
un plic de zahar vanilat
500 g smantana minim cu 30% grasime (pusa pe malai 8 ore)
2 linguri faina mai pline (40g)
3 linguri cacao
Ingrediente stratul 3:
4 albusuri
4 linguri zahar
10 linguri rase cu nuca macinata
Mod de preparare: Dupa cum va spuneam mai sus, puneti malai (in jur de 400g) intr-un bol, acoperiti cu un un tifon impaturit in 3, puneti smantana si lasati-o 8 ore la rece. Pentru primul strat mixati bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Cand isi dubleaza volumul adaugati in compozitie faina. Amestecati usor si adaugati branza data prin sita si stafidele. Puneti compozitia intr-o tava cu peretii detasabili, cu diametrul de 23 cm, tapetata cu hartie pentru copt si dati-o la cuptor (preincalzit la 180 grade) pentru 40 minute.
Pentru al doilea strat mixati bine galbenusurile cu zaharul pudra si cel vanilat pana devin o crema spumoasa. Adaugati smantana. Amestecati faina cu cacaua si adaugati-o treptata in compozitie. Turnati amestecul peste primul strat din pasca (dupa ce s-au scurs cele 40 minute) si lasati la cuptor 30 minute tot la 180 grade. Pentru al treilea strat bateti albusurile spuma cu zaharul. Cand isi tripleaza volumul adaugati nuca macinata. Turnati bezeaua peste al doilea strat. In prelungirea tavii veniti cu o bucata de hartie pentru copt pentru a creste frumos. Lasati tava in cuptor 30 minute la 170 grade. Scoateti tava din cuptor, indepartati marginea tavii si hartia de copt si lasati-o la racit.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.