Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g branza dulce,
400 g amestec legume,
200 g sunca afumata,
4 plicuri gelatina Dr. Oetker,
sare, piper alb, dupa gust,
4 - 5 linguri smantana,
8 oua
1 lingura unt,
2 linguri ulei,
Mod de Preparare: Plicurile de gelatina le punem la inmuiat in aproximativ 50 ml apa rece. Ouale le fierbem, apoi curatam si le punem deoparte. Branza impreuna cu smantana o mixam bine cu mixerul. Punem la topit 1 lingura unt cu 2 linguri ulei si calim sunca afumata taiata cubulete pret de cateva secunde dupa care adaugam amestecul de legume, condimentam cu sare si piper alb dupa gust si lasam la calit pe foc pana dispare tot lichidul. Lasam aceasta compozitie sa raceasca apoi o adaugam la branza mixata. Gelatina inmuiata o incalzim usor si o turnam in compozitia de branza. Amestecam incet sa omogenizam totul, apoi intindem compozitia pe folie de plastic. Peste compozitie punem ouale fierte si incepem sa rulam. Inchidem capetele si dam rulada la rece de la o zi la alta. A doua zi se va felia si se poate servi.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.