Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Blat:
4 oua,
150 g zahar pudra,
150 g margarina Rama,
2 lg (linguri) cacao,
150 g faina,
1 plic praf de copt.
Crema 1:
250 g nuca macinata,
150 g zahar pudra,
100 ml rom.
Crema 2:
4 oua,
200 g zahar,
2 lg cacao,
250 g margarina Rama.
Mod de Preparare: Se spumeaza bine galbenusurile cu zaharul, se pune margarina moale si cacao, se pune faina impreuna cu praful de copt amestecand cu lingura. Albusurile care au fost batute spuma tare, se incorporeaza in compozitie amestecand tot cu lingura. Compozitia o sa fie ceva mai tare si o sa va para putina, dar e suficienta in tava cu dim. de 30/22 in care a pus hartie de copt, am intins compozitia de blat se da la cuptor pana la proba cu scobitoarea. Blatul l-a intors cu partea de jos in sus si l-a insiropat 3-4 lg de zahar se caramelizeaza, se pune 150 ml apa si se lasa pana se topeste zaharul,cu siropul rece a insiropat blatul. Se amesteca impreuna si compozitia se intinde peste blat. A pus esenta de rom, am avut cam 90 ml si a fost suficient. Ouale intregi cu zaharul si cacaua se bat pe baie de abur pana se ingroase, se iau de pe foc si se lasa pana se racesc. Margarina Rama lasata la temperatura camerei, se spumeaza bine si se amesteca cu crema. Crema se intinde peste nuca si deasupra se pune glazura de ciocolata. 200 g ciocolata impreuna cu 120 ml frisca am pus sa se topeasca pe baie de abur si a intins deasupra. Se taie a doua zi... sau chiar dupa cateva ore.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.