Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 12 cartofi albi, mari, 12 lingurite mustar de Dijon, 12 catei de usturoi, rozmarin, un praf de sare, ulei de masline, piper verde.
Mod de preparare: Cartofii se aleg cu coaja subtire pentru ca se vor coace in coaja. Se spala bine si se taie apoi feliute sau bucati, dupa preferinta.
Se face un amestec omogen din mustarul de Dijon, sare, piper verde, ulei de masline, usturoi zdrobit si rozmarin maruntit.
Acest amestec se pune peste cartofi, amestecand bine iar apoi acestia se aseaza in tava de copt tapetata cu hartie de copt si foarte putin ulei de masline.
Se aseaza astfel incat sa nu se suprapuna feliile de cartof. Se coace la foc mediu timp de 40-45 de minute, pana se rumenesc.
Adina va doreste “Pofta Buna”
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.