Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 dovlecel de aproximativ 700 g
3oua
30 g unt
140 ml lapte
100 g faina
1 praf de copt
sare
150 g mozzarela
Mod de Preparare: Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii subtiri. Ouale se mixeaza impreuna cu untul moale si sarea. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si laptele. Amestecul obtinut se toarna peste dovlecei. Se toarna amestecul in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se rade cascavalul deasupra. Se coace 35 minute si se serveste calda sau rece. Mie mi se pare mai buna daca e rece.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.