Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3-4 ciocanele de pui
1 cutie de mazare fiarta (eu am avut de la Bonduelle, foarte buna)
1 ceapa
1 lingura faina
1-2 linguri pasta de tomate
patrunjel tocat
1 morcov
1/2 lingurita boia de ardei
3 linguri ulei
2 cesti supa de pui
Mod de preparare: Ciocanelele de pui le dam cu sare si piper apoi prin faina. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam copanelele si le prajim pe ambele parti, la foc moderat, pana prind culoare. Dupa ce s-au prajit bine adaugam ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele. Lasam la calit pana ce, ceapa devine translucida. Adaugam supa de pui, pasta de tomate si boiaua de ardei iute. Lasam sa fiarba 10 minute dupa care adaugam mazarea. Mazarea fiind fiarta nu trebuie decat sa mai dea 2-3 clocote. Potrivim de sare si dam deoparte. Adaugam patrunjel tocat. (se poate adauga, de preferat, marar tocat)
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.