Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 dovlecel potrivit ca mărime
2 cartofi
3 ouă
100 g făină
60 g parmezan ras
2-3 linguri ulei
50 ml lapte
3 linguri smântână
1 praf de copt
1 lingură mărar tocat
sare
Mod de preparare: Cureţi dovlecelul de coajă, îl tai felii, apoi bastonașe, fierbi cartofii în coajă, îi scurgi, îi cureţi de coajă și îi tai cubuleţe. Așezi cartofii și dovleceii într-un castron mare. Separat, baţi ouăle cu parmezanul ras, pui smântâna, uleiul, laptele, mărarul tocat, sare, după gust, iar la sfârșit adaugi făina cernută cu praful de copt și amesteci apoi cu dovleceii și cartofii. Torni compoziţia într-o formă de chec tapetată și o introduci în cuptorul preîncălzit circa 40-50 de minute, până se rumenește frumos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.