Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
350 de grame de biscuiti macinati
200 de grame de unt
100 ml de lapte
200 de grame de zahar
esenta de rom
250 de grame de mascarpone
un iaurt mare
capsuni sau alte fructe
2 plicuri de gelatina
Mod de Preparare: Se incalzaste laptele cu 100 de grame de zahar si cu untul si se adauga si aroma de rom, dupa care se toarna pe biscuiti si se amesteca bine. Produsul obtinut se pune intr-o forma te tort cu pereti detasabili. Acesta va fi baza tortului. Intr-un bol separat se amesteca mascarpone cu iaurtul, impreuna cu zaharul ramas si cu capsuni. Se prepara gelatina si se toarna peste amestec. Amestecul obtinut apoi se pune deasupra bazei si se pune in frigider pentru cateva ore. Tortul de vara cu mascarpone si iaurt se taie felii si se poate orna cu diferite fructe sau cu frunze proaspete de menta.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.