Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
litru de lapte,
malai cat pentru o mamaliguta moale (circa 300-350 de grame),
cinci linguri cu miere (mierea se poate inlocui cu vreo 6-7 linguri de zahar),
6-7 oua, 100 de grame de unt,
500 de grame de smantana,
500 de grame de branza dulce de vaci,
vanilie,
coaja de lamaie.
Mod de preparare: Pune laptele la fiert, adauga untul si coaja de lamaie sau vanilia. Lasa sa dea in clocot. Adauga malaiul si amesteca pana se umfla si se formeaza terciul. Lasa la racit. In timpul acesta amesteca galbenusurile cu miere, adauga branza de vaci si smantana. Adauga amestecul in teciul cu malai (nu-ti face griji pentru ca este moale pentru ca se intareste la copt). La final incorporeaza albusurile batute spuma. Pune totul intr-o tava unsa cu unt si da la cuptor, bine incins in prealabil, circa o ora. Taie in bucati mari si serveste cu dulceata si smantana, cat sunt inca caldute.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.