Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 aripioare de pui
1 morcov
1 ceapa
1 dovlecel
o lingura de orez
2 rosii medii
un borcanel de iaurt
sare
zeama de lamaie pentru acrit
cateva fire de patrunjel
leustean.
Mod de Preparare: Se spala aripioarele, se taie extremitatea aceea subtire si se pun la fiert intr-un vas cu apa. Dupa ce a dat intr-un clocot, se arunca apa si se pune din nou apa curata peste aripioare si se da din nou la fiert. Morcovul si ceapa se curata, se spala si toaca la robot si se adauga impreuna cu orezul la supa si se pun la fiert la foc mare. Dupa 15 minute se curata si dovlecelul, se toaca cubuleteSe toaca marunt la robot cele doua rosii medii. Se adauga rosiile si dovlecelul la supa si se mai fierb 15 minute. Se adauga iaurtul, se mai da un clocot. Se spala verdeata si se toaca. Se adauga verdeata la ciorbita, se potriveste de sare si acreala (cu zeama de lamaie) si se opreste focul.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.