Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: o bucată de peste afumat, cinci cartofi, 100 g măsline negre fără sâmburi, trei linguriţe de muştar, 150 g maioneză, o ceapă roşie, sare şi piper după gust.
Mod de preparare: Batogul se taie în bucăţele, nu foarte mici, iar cartofii se pun la fiert cu tot cu coajă, în apă cu sare. După ce s-au frăgezit, se curăţă şi se taie în cubuleţe. Ceapa se toacă, foarte mărunt. Se pun toate într-un castron, se potrivesc de sare şi de piper, apoi se adaugă măslinele tăiate mărunt, muştarul şi maioneza. Se amestecă, după care se modelează pe un platou dupa preferinta.
Adina va doreste Pofta Buna
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.