Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 fileuri din piept de curcan
6 felii cascaval
6 felii sunca Praga
4 rosii
50 g cascaval pentru ras
sare
piper
boia
Mod de Preparare: Fileurile de curcan se bat bine intre doua folii de nailon apoi se pun pe gratarul incins sa se prajeasca bine pe ambele parti. Dupa ce s-au prajit se condimenteaza cu sare, piper si boia. Peste fiecare felie asezam o felie de cascaval, apoi una de sunca, cateva feliute de rosii iar deasupra radem cascaval. Dam carnea la cuptorul cu microunde cam un minut, sa se topeasca cascavalul. Sau se poate da 10 minute la cuptorul de aragaz dinainte incalzit. Se serveste cu garnitura de cartofi piure si cu muraturi.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.