Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
o tăviță ficăței
3 linguri ciuperci feliate
2 linguri untură gâscă sau unt
100 ml vin
o legătură pătrunjel
sare
piper
Mod de preparare: Se curăță foarte, foarte bine ficățeii, apoi se fierb 3-4 minute în apă clocotită, ca să-și lase gustul amar. Se scot apoi, setaie și se usucă în șervete de hârtie de bucătărie. Ciupercile se trec sub un jet de apă și se lasă apoi la scurs într-o strecurătoare. În untură se pun ficățeii la rumenit, se întorc și, după ce și-au schimbat culoarea, se adaugă ciupercile. Se toarnă vinul, se presară sare și piper și se lasă la fiert 10 minute cu capac. Se aduc la masă cu pătrunjel.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.