Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 dovlecei medii
cate o jumatate de lingurita de busuioc, cimbru, oregano uscat si maruntit
2 linguri patrunjel tocat
un sfert de lingurita de usturoi pudra
o jumatate de cana de parmezan ras
2 linguri ulei masline
sare dupa gust
Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 175 de grade Celsius. Intr-un bol amestecati parmezanul cu condimentele si sarea. Dovleceii curatati de coaja (daca sunt foarte tineri ii puteti lasa cu tot cu coaja) se taie in bastonase cu lungime de 12-13 cm si grosime de 1-1,5 cm. Se presara cu sare si se lasa 15 minute (sarea extrage apa din ei). Dupa trecerea sfertului de ora, ii zvantati in prosoape de hartie, ii puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt, ii stropiti cu ulei de masline si presarati peste ei amestecul de branza si condimente. Aveti grija sa fie bine „imbracati" in condimente. Dati tava la cuptor si lasati-i timp de 20-25 de minute, pana devin usor crocanti. Se servesc calzi, cu patrunjel tocat deasupra si sos tzatziki.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.