Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
350 g iaurt simplu cremos (tip cel grecesc)
150 ml smantana pentru frisca
200 g zahar pudra
5 folii de gelatina (10 g)
250 g fructe proaspete (visine, caise, mure, capsune, afine)
1 lingurita extract de vanilie (esenta sau zahar vanilat)
10-11 piscoturi
fructe proaspete pentru decor
Mod de preparare: Dupa cum am spus, se prapara extrem de simplu.nIntai punem gelatina la hidratat in apa rece. Iaurtul il amestecam cu zaharul pana ce acesta se topeste. Folositi un iaurt gras,cremos sau unul normal bine scurs. In aceasta compozitie punem vanilia si fructele taiate, dupa caz in bucatele micute. Gelatina o topim la baie de aburi sau la microunde, fara a o fierbe si, dupa ce s-a racit, o incorporam la frisca. Mixam smanatana pentru frisca si o amestecam cu gelatina. Pentru a nu se forma cocoloase de gelatina, puneti cate doua, trei linguri de frisca in gelatina si amestecati delicat, apoi incorporati la frisca ramasa. Amestecam cele doua compozitii cu miscari usoare de sus in jos. Acoperim cu folie alimentara o forma de chec si turnam compozitia si deasupra punem piscoturile. Eu nu le insiropez pentru ca imi plac asa dar, daca va plac mai moi treceti-le printr-un sirop sau zeama din compot.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.