Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g piept de pasare dezosat,
1 ceapa,
1 felie de paine,
1 ou,
verdeata,
sare,
piper.
Mod de Preparare: Se toaca pieptul de pasare impreuna cu ceapa, se amesteca cu felia de paine inmuiata in apa sau lapte si stoarsa bine, oul batut ca pentru omleta, verdeata tocata marunt, sare si piper, dupa gust. Din compozitia obtinuta se modeleaza perisoare de marimea nucilor si se aseaza intr-o forma termorezistenta. Separat, se bate smantana cu branza rasa si faina, se adauga sare si piper, dupa gust, si se toarna peste perisoarele din forma. Se acopera forma cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul bine incins pentru circa 20-30 de minute. Se indeparteaza folia de aluminiu, se sparg cele 4 oua in sosul de smatana, se adauga cate un cubulet de unt peste ele si se introduce tava din nou la cuptor, pana se incheaga albusurile. Apus doua oua intr-o tava, doua in cealalta si a „tras" de ele, lungindu-le prin toata tava. Se servesc calde, garnisite cu frunze verzi de patrunjel si de telina.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.