Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Un mic dejun consistent, gustos şi simplu de realizat, ideal pentru dimineaţa unei zile lungi. Versatilă în ingrediente şi servire, omleta se poate transforma într-o gustare “la pachet” dacă o intercalaţi între două felii de pâine unse cu unt sau maioneză, pe o frunză de salată.
Ingrediente:
5-6 oua
1 lingură de unt gras
5 ciuperci
1 ardei gras, roşu
100 grame șuncă (sau muşchi ţigănesc)
sare, piper
Mod de preparare: Îndepărtaţi cotorul şi nervurile cu seminţe ale ardeilor. Tăiaţi ardeii felii subțiri. Tăiaţi ciupercile felii subțiri. Tăiaţi șunca în fâşii sau cuburi mici. Topiţi untul într-o tigaie. Adăugaţi şi sotaţi uşor, până se înmoaie, ardeii. Adăugaţi şi rumeniţi șunca şi ciupercile. Bateţi ouale cu 2 linguri de apă, sare şi piper. Adăugaţi ouăle în tigaie şi reduceţi focul. Rumeniţi omleta în tigaia acoperită.
Omleta se serveşte ca atare, fierbinte sau la temperatura camerei, cu diverse salate sau murături.
Adina va doreste Pofta Buna
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.