Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 gr orez (250-300 gr)
50 gr ardei gras (50-75 gr; congelat, tăiat cubuleţe)
50 gr roşii (50-75 gr; congelate, taiate cubuleţe)
100 gr amestec de legume (tăiate în robotul de bucatarie; morcov, ceapă, rădacină ţelină)
1 kg carne de pasăre de curte (fiartă)
900 gr supă de carne (900 gr-1 l)
Sare
Piper
Pătrunjel
3 linguri ulei pentru călit legumele (3-4 linguri)
Mod de Preparare: Într-o cratiţă se pune uleiul să sfâraie pe aragaz, peste care se adaugă legumele şi se lasă să se călească uşor. Orezul spălat şi scurs se înfrăţeşte în cratiţă cu legumele noastre până devine translucid. Se adaugă supa de carne, sarea şi piperul dupa gust, se acoperă cu un capac şi se lasă la foc mic pană fierbe orezul. Într-o tigaie se prăjeşte cărniţa până capătă o culoare aurie. Bucătaria este plină de aroma îmbietoare şi familia începe să se apropie de masă. Dupa ce orezul s-a fiert se mai adaugă un pic de pătrunjel pentru ca aroma să fie mai pătrunzătoare.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.