Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
5 oua
6 linguri de faina (nu rase dar nici cu varf)
4-5 linguri de zahar
putin unt pentru uns tava
2 plicuri de zahar vanilat
ananas din conserva (sau ce fruct preferati)
1 lingurita praf de copt
un varf de cutit de sare
Mod de Preparare: Bateti albusurile spuma tare cu zaharul vanilat si sarea. Adaugati zaharul si galbenusurile unul cate unul si mixati pana la omogenizare. Adaugati faina si mixati pana s-a incorporat si aceasta. Scurgeti ananasul de zeama si taiati bucati mici. Pastrati o bucata intreaga.
Ungeti tava cu unt si turnati compozitia. Incalziti cuptorul la 180°C Infigeti bucatile de ananas in compozitie. Dati tava la cuptor cateva minute pana face o crusta si apoi asezati si bucata intreaga in mijloc (daca doriti). Coaceti prajitura timp de 20-25 de minute. Pudrati cu zahar sau serviti ca atare.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.