Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
pentru 500 gr de înghețată:
2 albușuri de ou
33 cl smantana pentru frisca
2 linguri de zahar
10 cl de sirop de menta
50 g fistic prajit
fructe de padure, zahar vanilat
Mod de Preparare: Mixam smantana intai usor, apoi adaugam zaharul si mixam la viteza din ce in ce mai mare pana obtinem o crema chantilly care se tine bine. Incepem sa batem albusurile spuma. Adaugam treptat siropul de menta si continuam sa batem pana terminam siropul si pana cand albusurile se vor tine ca o bezea. Se amestecă compozitia cu menta cu crema chantilly. Puneti compozitia in sorbetiera timp de 45-50 minute. Cand raman inca 10 minute, adaugati fisticul. Puneti la congelator si asteptati 4 ore inainte de a servi. Eu am servit-o cu fructe de padure... puneti peste fructele de padure zaharul vanilat o jumatate de ora inainte de a servi inghetata, amestecati. Decorati inghetata in momentul servirii.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.