Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 500 g carne de vitel vita sau porc, 3-4 oua, 100 g franzela, 100 g unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare, piper.
Mod de preparare:
In 50 g unt se inabusa carnea trecuta prin masina de tocat de 2-3 ori. Restul de unt se topeste intr-o craticioara, se adauga faina si se amesteca bine sa se incorporeze. Amestecand mereu se toarna laptele rece si cand compozitia s-a ingrosat se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se adauga pe rand galbenusurile, franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine, carnea inabusita dar rece, albusurile batute spuma tare, sarea necesara si piper. Compozitia se toarna intr-o forma rezistenta la foc, unsa bine si presarata cu pesmet. Se coace in cuptor 30-40 de minute.
Adina va doreste “Pofta Buna”
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.