Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 400 g carne tocata din piept de pui, 1 cescuta orez, 20 g unt, 50 g smantana, 2 oua, 1 lingura faina, 200 ml lapte, sare, zeama de lamaie.
Mod de preparare: Albusurile se amesteca cu orezul si carnea si se modeleaza perisoare de marimea unei nuci, pe care le punem la fiert in apa clocotita timp de circa 30 minute. Pentru prepararea sosului se pune jumatate din cantitatea de lapte la fiert,se adauga faina desfacuta cu restul de lapte rece si se lasa sa fiarba timp de 15 minute. Peste lapte se adauga galbenusurile amestecate cu smantana, untul si perisoarele fierte. Dupa gust de poate picura zeama de lamaie.
Adina va doreste Pofta Buna
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.