Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1/2 kg ficatei de pasare,
200 gr ceapa,
50 ml ulei / unt,
100 ml vin alb,
sare,
piper,
cateva fire de patrunjel verde.
Mod de Preparare: Ceapa o taiem marunt, se caleste in ulei sau unt, apoi adaugamficatei curatati de pielite; cei care sunt mai mari se taie in 2-3 bucati. Se acopera cu un capac si se inabusa 10 min. Intre timp, se amesteca ficateii cu o lingura de lemn ca sa nu se prinda de fundul tigai. Cand incepe sosul sa scada, se adauga vinul, patrunjelul taiat, sare, piper, dupa gust si se mai lasa la foc domol 20 min, pana ce scade sosul... Servim alaturi de cartofi natur sau cu orez, noi am servit cu cartofi noi fierti cu sare, piper si cativa stropi de ulei... pofta buna!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.