Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:1 kg varza murata, 4 carnati, 6 linguri ulei, 1 ceapa, 1 lingura bulion, sare, piper sau boia.
Mod de preparare:
In functie de cat e de sarata varza, o pui la desarat de seara sau doar cu cateva ore inainte.
Apoi, o scurgi bine, o tai fideluta si o pui la calit in ulei incins.
Separat, calesti in ulei ceapa taiata marunt.
Dupa ce s-a aurit, pui bulionul dizolvat in putina apa, amesteci si mai lasi 2-3 minute pe foc.
Torni apoi acest amestec peste varza care se caleste.
Lasi in continuare pe foc pana ce se fierbe varza.
Sarezi (daca mai e cazul) si pui piper sau boia, dupa gust.
Prajesti carnatii si daca ai timp faci si mamaliguta.
Adina va doreste Pofta Buna
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.