Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1,2 kg pui
1 ceapă
150 g bacon
4 căţei usturoi tocați
500 ml vin alb sec
250 ml supă de pui
180 ml smântână de gătit
sare, cimbru și piper după gust
1/2 legătură pătrunjel proaspăt tocat
Mod de Preparare: Preîncălzește cuptorul la treaptă mare. Asezonează bucățile de pui și prăjește-le într-o tigaie mare până se rumenesc ușor (nu trebuie să se facă de tot, o vor face în cuptor). Scoate puiul, prăjește ceapa tocată și usturoiul 3 minute, apoi adaugă și baconul tăiat mărunt. Adaugă vinul, adu la fierbere, amestecându-l cu o spatulă cu sosul deja existent în tigaie. Lasă încă 2 minute pe foc. Adaugă supa de pui, cimbrul și pune puiul la loc în tigaie. Acoperă și dă tigaia la cuptor 1 oră. După 1 oră scoate capacul și mai lasă 15 minute, să facă puiul crustă crocantă. Scoate puiul sau dă-l într-o parte. Adaugă smântâna în sos, amestecă bine. Gustă și asezonează cu extra sare și piper. Decorează cu pătrunjelul tocat și servește alături de orez.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.