Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 sfecle roşii
2 cartofi
750 ml apă
2 linguri smântână
2 linguri ulei de măsline
pătrunjel
Mod de preparare: Se spală cele trei sfecle şi se pun la fiert în coajă, în apă cu puţină sare, ca să capete gust. Apoi se curăţă cartofii de coajă, se taie cubuleţe şi se lasă la fiert timp de 10 minute.
Sfecla fiartă se curăţă, se taie în bucăţi, apoi se pune într-un blender. Se adaugă cartofii fierţi, două linguri de ulei de măsline şi 750 de mililitri de apă, turnată puţin câte puţin. Se amestecă până când crema capătă consistenţă. După ce se obţine o compoziţie omogenă, se pune într-o oală şi se lasă pentru câteva minute la foc potrivit. Supa cremă de sfeclă roşie se serveşte caldă sau rece, în boluri, cu pâine integrală sau crutoane. Se adaugă smântână şi puţin pătrunjel sau leuştean.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.