Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Mujdeiul trebuie preparat astfel: Peste căţeii de la o căpăţână de usturoi, se pune o linguriţă de sare grunjoasă şi o linguriţă de miere de albine. Se freacă bine în piua de lemn sau mojar de ceramică, până se obţine o pastă. Se pune apoi o lingură de ulei şi se freacă până se obţine o emulsie. La final se adaugă 1-2 linguri de oţet de mere şi se amestecă bine.
Preparat astfel, susţine Ovidiu Bojor, mujdeiul poate fi folosit la asezonarea alimentelor, dar şi consumat de către cei care suferă de gastrită, uleiul protejând mucoasa gastrică. De asemenea, a două zi respiraţia nu mai miroase a usturoi. Sursa: bzi.ro
26.08.2016 la 10:32
Din alte informatii, citite in media, am inteles ca nu se asociaza niciodata, la prepararea mujdeiului, sarea cu ustoriul. Ce sa mai intelegem? Care-i solutia corecta?
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.