Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg mere
2 lingurite scortisoara pudra
50 g unt, topit
Crema
6 galbenusuri
250 g zahar
2- 3 pliculete de zahar vanilat
1 l lapte
5 linguri faina
Bezea
6 albusuri
6 linguri zahar
Mod de Preparare: Treceti merele curatate de coaja prin razatoarea cu ochiuri mari, amestecati-le cu unt, scortisoara si turnati intr-o forma termorezistenta. Nivelati si dati la cuptorul preancalzit, la foc potrivit, pana ce se evapora zeama lasata de mere.
Pentru crema
Frecati spuma galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Separat, dizolvati faina in putin lapte, batand energic pentru a evita formarea cocoloaselor, apoi subtiati cu restul de lapte. Combinati cele doua compozitii si fierbeti le bain-marie, la foc potrivit, amestecand continuu, pana ce crema se ingroasa. Turnati-o fierbinte peste stratul de mere, nivelati si dati vasul din nou la cuptor pana ce crema formeaza deasupra o crusta. Sursa: kfetele.ro
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.