Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 blat de tarta
140 g unt fara sare
150 g ciocolata de menaj
8 lingurite pudra de cacao
un varf de lingurita de sare
4 oua
200 g zahar pudra
3 linguri cu smantana
Mod de Preparare: Pentru inceput puneti untul, ciocolata, pudra de cacao si sarea intr-un bol deasupra unei oale cu apa clocotita si lasati sa se topeasca incet, amestecand din cand in cand pana se amesteca toate ingredientele. Separat veti bate intr-un bol ouale si zaharul pudra pana cand compozitia va deveni pufoasa si cremoasa, apoi adaugati smantana si continuati sa bateti compozitia pana se amesteca toata bine apoi turnati amestecul de ciocolata topita si amestecati bine. Dupa ce aveti o compozitie omogena turnati umplutura in blatul de tarta si veti introduce tarta in cuptorul incalzit in prealabil. In timpul coacerii deasupra se va forma o crusta. Dupa aproximativ 40 de minute veti scoate tarta din cuptor si o veti lasa cel putin 30 de minute la racit inainte de a o servi. O felie de tarta alaturi de o linguitaa de frisca sau budinca va fi un desert delicios si cat se poate de rapid.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.