Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300gr. linte fiarta
250-300gr. orez fiert
3 cepe taiate marunt
4-5 catei de usturoi zdrobiti
200gr. rosii din conserva taiate marunt
2 linguri de ulei
2 linguri de unt sau margarina
200ml. supa de legume
2 linguri de boia de ardei dulce
1 lingura de chimen
1 lingura de coriandru macinat
sare, piper, verdeata taiata marunt.
Preparare:
Se pune uleiul si margarina intr-o cartita, se aduga ceapa si usturoiul, lasam 2-3 min. punem boiaua de ardei, condimentele si supa de legume. Se fierb 4-5min. Adaugam apoi rosiile, mai lasam 3-4min. pe foc. Punem si lintea si orezul, amestecam bine si fierbem 10-15min. Adaugam la sfarsit verdeata taiata marunt. Mancarea trebuie sa fie scazuta, fara zeama.
O mancare inedita, cu un gust mai deosebit, provenit de la condimentele folosite.
Adina va doreste Pofta Buna
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.