Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
pt blat:
6 oua,
6 linguri zahar,
6 linguri faina,
1/2 praf de copt
pt crema:
4 galbenusuri,
150 g zahar,
3 linguri faina,
300 ml lapte,
200 g unt,
3 plicuri zahar vanilat,
3 linguri cappuccino
pt bezeaua caramel
4 albusuri,
8 linguri zahar,
Mod de Preparare: Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, se bate bine pana spuma devine lucioasa si nu mai curge, se adauga galbenusurile, apoi faina si praful de copt se coace blatul si se lasa la racit. Galbenusurile, zaharul, faina si lapte rece se amesteca bine, bine pana se desfac toate cocoloasele se pune crema pe foc amestecand incontinuu pana se ingroasa tare, se lasa la racit se mixeaza crema cu untul si zaharul vanilat, se adauga si praful de cappuccino se intinde crema peste blat. Albusurile se bat spuma se adauga 4 linguri de zahar. separat se face un sirop: Se ard 4 linguri zahar si se sting cu 2 linguri apa siropul fierbinte se toarna suvita in spuma de albus batand incontinuu.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.