Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
25 g cacao
75 g faina
2 g praf de copt
3 oua
500 g mascarpone
un iaurt grecesc
200 g ciocolata
75 g + 75 g zahar
3 foi gelatina
1 plic zahar vanilat
Montarea tortului:
blat,
crema ciocolata,
blat,
crema alba.
Mod de Preparare: Se bat ouale cu 75 g zahar, 10-15 minute. Intr-un bol se amesteca bine faina, cacaoa si praful de copt, apoi amestecul se adauga peste ouale batute, amestecand usor, pana la incorporare. Se pune compozitia in forma de 26 cm, unsa si tapetata, si se coace 20 de minute, la 180 grade. Se lasa sa se raceasca complet, apoi se taie in doua. Gelatina se pune la inmuiat in putina apa rece. Ciocolata se pune la topit, pe bain marie. Branza mascarpone se bate cu 75 g zahar, apoi se adauga iaurtul grecesc si zaharul vanilat, se amesteca. Se adauga gelatina dizolvata in putina apa calda, si se inorporeaza. Compozitia se imparte in 2 boluri, intr-o parte adaugam ciocolata topita.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.