Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pachet de foietaj
sos de rosii
sunca presata
1 galbenus de ou
cascaval
oregano
Mod de Preparare: Desfaceti aluatul si intindeti sos de rosii pe toata suprafata. Taieti aluatul in forma de triunghiuri, cu varful in centru si baza la margine. In cazul in care aluatul este patrat sau dreptunghiular, taieti-l in lungime, apoi pe latime, sa rezulte patrate sau dreptunghiuri. Fiecare patrat/dreptunghi se taie pe diagonala, astfel incat sa rezulte triunghiuri. Pe fiecare triunghi, la baza, asezati o bucata de sunca si apoi presarati un pic de cascaval ras. Se infasoara fiecare triunghi din exterior spre centru. Indoiti capetele pentru a da forma forma unui semicerc. Aranjati mini cornurile pe o foaie de copt intr-o tava. Ungeti partea de sus a cornuletelor cu galbenus de ou, astfel incat sa devina rumenii la copt. Se presara deasupra un pic de oregano. Coaceti timp de 20 minutes la180°C. Lasati sa se raceasca si gata!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.