Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 oua
14 linguri apa
14 linguri ulei
14 linguri zahar
16 linguri faina
1 praf de copt
Umplutura:
600 g branza de vaci
150 g zahar pudra
4 oua
zahar vanilat
1 plic budinca de vanilie
Mod de Preparare: Se bat ouale bine cu mixerul apoi se adauga pe rand apa, uleiul, zaharul, faina si praful de copt amestecand continu pana devine o crema moale. Se toarna jumatate din compozitie in tava de copt, tapetata cu hartie de copt, si se baga la cuptor la 180 grade timp de 5-8 minute. Intr-un bol se amesteca branza impreuna cu ouale, budinca, zaharul vanilat si zaharul pudra. A avut budinca si am folosit 2 linguri de amidon si esenta de vanilie. Se scoate prajitura din cuptor si se pune amestecul de branza peste ea. Se toarna restul de aluat usor peste branza si se baga din nou la cuptor la 180 grade timp de aproximatix 30 minute pana cand incepe sa se rumeneasca deasupra. Se lasa la racit api se pudreaza cu zahar pudra si se taie bucatele.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.