Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg cartofi
300 g carne tocata
100 g cascaval
3 catei de usturoi
nucsoara
cimbru
sare, piper
1 lingura pasta de rosii
50 ml vin alb
1 lingurita unt
2 oua
pesmet si ulei pentru prajit
Mod de Preparare: Cartofii se curata de coaja, se taie in bucati si se pun la fiert in apa cu un pic de sare. Intr-o cratita se pun 2 linguri de ulei la incins. Cateii de usturoi se sfarama si se pun la prajit cu tot cu coaja. Cand usturoiul s-a rumenit, se scoate si se adauga carnea tocata. Se adauga cimbrul, sare, piper si 1/2 lingurita nucsoara. Se amesteca bine si se adauga vinul. Se lasa la fiert pana scade tot sosul. Se ia de pe foc si se adauga cascavalul razalit si pasta de rosii. Se lasa sa se racoreasca apoi se fac bilute. Cartofii, dupa ce au fiert, se scurg de apa si se freaca cu untul ca pentru pireu. Apoi se ia fiecare chifteluta si se imbraca in cartofi. Se tavalesc prin ou batut apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei. Se prajesc foarte repede de aceea recomand sa fie facute toate cu pesmet si sa nu prajiti multe odata. Se pot servi cu smantana.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.