Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru blat:
120 gr faina
1 praf de copt
cateva linguri de cacao pudra
120 gr zahar
putina sare
4 oua
2 plicuri zahar vanilinat
Pentru crema:
1 plic zahar vanilinat
200 gr branza de vaci
100 gr zahar
250 gr smantana semidegresata
Mod de preparare: Mixeaza ouale cu zaharul. Amesteca faina cu praful de copt, zaharul vanilinat si sarea. Omogenizeaza. Adauga treptat mixul cu faina peste oua. Omogenizeaza. Vei obtine un aluat cu densitate medie. Tapeteaza o tava cu hartie pergament, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru 10 minute.
Crema: Mixeaza cu blendetul branza cu zaharul simplu si zaharul vanilinat. Adauga smantana. Continua sa mixezi pana cand obtii o compozitie omogena.
Asamblare: Dupa ce blatul s-a racit, injumatateste-l pe orizontala. Pune un blat pe un platou. Intinde jumatate din crema pe el. Acopera cu al doilea blat. Pune si restul de crema. Presara cacaoa uniform.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.