Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg cartofi
150 g cascaval
30 g branza de oaie
4 linguri cu varf de faina
2 oua
100 g bacon
sare, piper
Mod de Preparare: Se curata cartofii, se spala, se taie bucatele si se pun la fiert in apa cu sare. Baconul se taie cubulete si se prajeste in tigaie. Cand cartofii s-au fiert, se scurg de apa si se freaca bine ca pentru un pireu de cartofi. Cascavalul se razaleste, se amesteca cu branza de oaie, ouale, baconul prajit si faina. Se amesteca bine apoi se adauga cartofii frecati. Se potriveste de sare si piper, apoi se fac discuri de cca 20 cm diametru si groase de cca 1,5-2 cm, se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade aprox. 35-40 min pana se rumenesc.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.