Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
o cana malai
4 cani apa
100 g. branza telemea de vaca si/sau oaie,
100 g. cascaval
50 g unt
200 g. carnati afumati
2 oua
sare.
Mod de Preparare: In prima faza facem mamaliga. Se pune pe foc o cartita care nu lipeste (de preferinta un tuci) cu 4 cani de apa. Adaugam un praf de sare si un pic de malai si lasam sa inceapa sa fiarba. Cand incepe sa fiarba adaugam tot malaiul si amestecam incontinuu cu un tel sau pentru cei mai indemanatici cu un facalet. Lasam sa fiarba pana se desprinde usor de pe margini. Mamaliga trebuie sa fie moale, nu vartoasa. Intr-un vas termorezistent, uns cu unt punem jumatate din mamaliga. Punem branza telemea rasa, carnatii taiati in bucatele mai mici de 2-3 cm si cascavalul ras. Acoperim cu restul de mamaliga. Portionam untul si il punem pe mamaliga. Batem cele 2 oua si le punem deasupra. Se da la cuptor min. 30 min (pana se rumeste deasupra).
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.