Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
220 ml lapte
3 ouă (2 gălbenuşuri +1 ou întreg)
1 cub drojdie proaspătă (sau 1 plic drojdie uscată)
coajă rasă de la 1 lămâie
40 gr zahăr
4 linguri ulei
480 gr făină
zahăr pudră
Mod de preparare: Dizolvăm drojdia în laptele călduţ amestecat cu 2 linguriţe cu zahăr. Într-un bol punem făină, zahărul, coajă rasă de lămâie, laptele, ouăle bătute spumă împreună cu un praf de sare. Amestecăm bine toate ingredientele. Începem să frământăm aluatul adăugând puţin câte puţin uleiul. Frământăm până ce va deveni alastic şi nelipicios, 15-20 minute. Acoperim bolul şi lăsăm aluatul la dospit până ce îşi va dublă volumul. După ce aluatul a crescut frumos, îl mai frământăm puţin pentru a elimina tot aerul din el. Împărţim aluatul în biluţe şi cu ajutorul unui sucitor le întindem pentru a formă discuri Le acoperim şi le lăsăm să mai crească circa 15 minute. Prăjim gogoşile în ulei încins, la foc mic până ce se rumenesc frumos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.