Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente ciuperci cu maioneză:
500 g ciuperci
200 g maioneză
cinci-şase căţei de usturoi
cimbru
piper alb
busuioc
Mod de preparare: Se opăresc ciupercile şi se curăţă de pieliţe, apoi se lasă să se răcească şi să se scurgă. Se pot folosi şi ciuperci conservate. Se curăţă usturoiul, se pisează şi se amestecă, într-un castron, cu ulei, până se obţine o pastă. Aceasta se combină cu maioneză, un praf de busuioc, puţin cimbru şi piper alb – după gust. Ciupercile se toacă mărunt şi se omogenizează cu maioneza cu usturoi. Se servesc reci, cu vin alb.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.