Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
- 160 g făină
- 50 g unt
- 100 g zahăr
- 50 g nuci măcinate
- coaja rasă şi sucul de la o lămâie
- o fiolă esenţă de vanilie
- o vârf de cutit sare
- zahăr vanilat
Mod de preparare: untul moale se freacă două minute cu zahărul într-un bol. Se adaugă coaja şi zeama de lămâie, vanilia şi sarea. Se amestecă bine apoi se pune făina amestecată cu nucile măcinate. Se dă la rece o oră. Se ia apoi din cocă câte o bucăţică şi se suceşte pe masa presarată cu făină în suluri groase ca macaroanele. Se taie în lungime de 8-10 cm şi se răsucesc în forma de 0. Se aşază în tavă şi se coc la foc moale, circa 15 minute. Se trec fierbinţi prin zahăr vanilat. Covrigii cu vanilie şi lămâie au un gust acrişor şi cu cât stau, cu atât devin mai fragezi.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.